Kék Hang hangosítás

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra!

A következő oldalakon a KÉK HANG hangosítással kapcsolatos információk találhatók, segítséget nyújtva bármilyen rendezvény lebonyolításához szükséges hangosítási szolgáltatás kiválasztásában. Technikai parkunk folyamatos fejlesztésével egyre nagyobb kihívásoknak tudunk megfelelni, amivel a megelégedett megrendelők táborát gyarapítjuk. A rendszer tulajdonosa az egyben hangosítói feladatokat is ellátó Harsányi Péter, aki a több éves hangosítói tapasztalatát folyamatosan gyarapítva igyekszik a felmerült igényeket optimálisan ellátni. Megbízható munkánkat bizonyítja, hogy évről évre egyre több rendezvény hangosítását látjuk el, mind új, mind visszatérő megrendelésekkel. Akár több helyszínen zajló programok egyidejű hangosítása is megoldható a technikai rendszer nagyságának és mobilizálhatóságának köszönhetően. Szolgáltatásunk egyik ismérve, hogy minél kevesebb beépítési idővel, azonnal megkezdjük a rendezvény hangosítását.
QSC E218SW mélysugárzó!!! A fejlődéssel lépést tartva elkezdtük a mély hangfalak cseréjét. A jól bevált line array hangsugárzókat a gyári mélyeivel tovább támogatjuk, így teljesen egységes lesz frontrendszer.
Line Array!!! A QSC KLA12 aktív hangsugárzóinak köszönhetően immáron rendelkezünk függesztett line array rendszerrel is.
Fénytechnika!!! Bővítettük fénytechnikai eszközparkunkat is. Ezen a téren az InvoLIGHT robotlámpáira esett a választás, konkrétan 6 db LEDMH250W és 2 db MH-575S lámpa került beszerzésre.
Monitorkeverés!!! Egyre több zenekar igényli, hogy a monitorokat ne frontból, hanem a színpad mellől egy külön keverővel szolgáljuk ki, így kényelmesebbé téve a színpadi mozgásukat. A választás újra - egy tradícionális Angol gyártmányra - az Allen & Heath GL2400 keverőre esett, ami nálunk már frontban is bizonyított. A minőséget megtartva immáron a monitorhangfalak is cserélődtek, jelenleg 8 db Yamaha CM15V hangfallal rendelkezünk.
Színpadfedés!!! A sikeres rendezvény egyik legfontosabb alappillére a hang- és fénytechnika mellett a színpadfedés, hisz a külső behatások ellen védi, óvja a színpadon tartózkodókat és a fellépő művészek technikai eszközeit. Jelenleg egy 9 méter széles, 7 méter mély és 5 méter magas színpadfedéssel rendelkezünk, ami alatt akár egy 8x6 méteres színpad is kényelmesen elfér.
Új szolgáltatás!!! Vállaljuk hangtechnikai rendszerek tervezését, kivitelezését, legyen az akár hagyományos, vagy 100V-os hangtechnika. Kérjen egyénre szabott árajánlatot a pontos hely és a kívánt hangosítási feladat jellemzőinek megadásával. Hangfalak elkészítését is vállaljuk egyéni igények alapján is.

Hírek:

2017.06.26. - Bővült az eszközparkunk 2 db Yamaha monitorládával, illetve egy új fénypulttal.
2016.04.30 - QSC KLA12 függesztett line array hangrendszer bővítése.
2014.09.11. - Fejlesztettük a monitorrendszerünket és a fénytechnikát.
2011.08.22. - Monitorkeveréssel egészítettük ki a rendszerünket.
2011.01.22. - Megújult honlapunk külalakja. Jó böngészést.
2010.10.05. - Új szolgáltatás!!! Színpadfedéssel bővítettük tevékenységi körünket.